Programeaza o vizita la showroom

Acoperis fix din sticla cu structura din aluminiu

Acoperis din sticla GlassRoof

​Alege un sistem de acoperiş din sticlă care îţi oferă libertatea de te bucura la maximum de lumină naturală, protecție și confort tot timpul anului. ​Sistemul GlassRoof va fi apreciat la adevarata sa valoare mai ales iarna, atunci când terasa poate fi folosită ca un spațiu de relaxare al întregii familii, un loc aerisit, plin de lumină, în care florile pot fi păstrate în siguranță. Sistemul GLASS ROOF este un acoperiș din sticlă laminată cu stâlpi robuști din aluminiu ce vă oferă posibilitatea de crea un spațiu primitor cu o panoramă minunată a cerului. Sistemul GLASS ROOF se instalează adiacent clădirii și este proiectat pentru a se folosi atât individual, cât și împreună cu o sistem glisant cu sticlă pentru închiderea laturilor terasei. Descoperiți soluția pentru o extensie a locuinței dvs ce va putea fi folosită tot timpul anului, ce este plină de lumină, dar protejată de ploaie sau ninsoare.

Garnituri Etansare

Profilele din aluminiu sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu sticla laminată iar garnitura robustă se fixează de perete și asigură etanșare. Mai mult, sistemul GLASS ROOF este atent proiectat astfel încât să reziste variațiilor de temperatură și condițiilor meteorologice diverse.

Proiecte Atente

Sistemul de burlane și jgheaburi este conceput pentru a prelua și evacua rapid apa pluvială, aceasta eliminându-se la baza stâlpilor din aluminiu. Jgheaburile au filtre speciale care nu permit frunzelor să înfunde burlanul de evacuare.

Solicita o oferta personalizata!

Spune-ne ceva despre proiectul tau si promitem ca vom gasi solutia impreuna. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre produsele noastre, sunati la 0748310757

Judetul Cluj, Com. Floresti, str.Sesul de Sus Nr.34 F

Program: L-V: 09:00 - 17:00